Info en reservaties:
Heikant115
3550 Zolder
011/536811 (kies optie 2)

Voor reservaties kan je contact opnemen met het nummer:

Tel 011/53.68.11

Gelieve vanaf 6 personen steeds te reserveren.

De reservatie is pas aanvaard na schriftelijke of telefonische bevestiging.


Dagelijkse kost bij de Koriander
  • Aspergesoep met csrumble van Parmaham, vergezeld van huisgebakken brood ΰ 9,00€
  • Oosterse rijstschotel met zoetzure saus en kroepoek, afgewerkt met een spiegeleitje ΰ 14,00€
  • Kippensatι met basmatirijst en een zacht currysausje ΰ 14,00€
  • Vislasagne met verse zalm en spinazie ΰ 18,00€
  • Penne met kaas en hesp ΰ 14,00€
  • Mixed grill van kipfilet, rundersteak en sparetib ΰ 22,00€
  • Slibtongetijes in een peterseliebotersausje met frietjes ΰ 22,00€


Suggestiemenu ΰ 45€ pp.
  • Luc's Vitello Tonato
  • Reuze runderbrochette met pittige salsa van tomaat en patatas brava OF Zeebaarsfilet en ravioli met een ricotta-spinazievulling in een saliebotersausje
  • Praline diabolique met limoensorbet, vergezeld van versgeplukte frambozen


Degustatiemenu ΰ 65€ pp.
  • Garnalencocktail met ijsbergsla en huisbereide cocktailsaus
  • Hollandse maatjes met roggebrood en wasabi
  • Luc's vitello tonato
  • Gegrilde tonijn met couscoussalade OF Reuze ruderbrochette met pittige sals van tomaat en papas bravos
  • Praline diabolique met limoensorbet en versgeplukte aardbeien


Facebook

Ben je actief op facebook? Zo ja, 'like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.





Tripadvisor

Beoordelen kan hier!

    Voorgerechten
  • Luc’s Vitello Tonnato 14.00€
  • Hollandse maatjes met roggebrood en wasabi 12.00€
  • Garnalencocktail met ijsbergsla en huisbereide cocktailsaus 16.00€
  • Hoofdgerechten
  • Reuze runderbrochette met pittige salsa van tomaat en patatas bravo 22.00€
  • Paella met babykreeft en zeervruchten ( minimum 2 pers) 28.00€ pp.
  • Zeebaarsfilet en ravioli met een ricotta-spinazievulling in een salie-botersausje 26.00€
  • Gegrilde tonijn met couscoussalade 28.00€
  • Hamburger van de chef met rundergehakt, rucola, gegrilde paprika en mozarella 21.00€
  • Desserten
  • Huisgemaakte brownie met een coulis van rode vruchten 8.00€
  • Praline diabolique met limoensorbet, vergezeld van versgeplukte frambozen 9.00
  • Wijnen rose
  • Gris de gris 5.00€ glas/25.00€ fles
  • Ramusa Cusumano 6.00€ 29.00€
  • Wijnen wit
  • Friulano collio doc 5.00€ 25.00€
  • Brianello 5.00€ 25.00€
  • Altamora etna bianco 5.00€ 25.00€
  • Finca feroes verdejo 5.00€ 25.00€
  • Pinot blanc aldeneyck 5.00€ 25.00€
  • Pinot gris aldeneyck 5.00€ 25.00€
  • Wijnen rood
  • Valpollicella superior 5.00€ 25.00€
  • Rioja crianza 5.00€ 25.00€
  • Ponant bio 5.00€ 25.00€
  • Bier van de maand:
  • Leffe tripel 3.00€
  • Leffe ruby 3.00€
  • Leffe Ipa 3.00€
  • Kriek Ter Dolen van het vat 3.50€
  • Hoegaarden van het vat 3.00€