Info en bestellingen:
Meylandtlaan 144
3550 Zolder
011/536811 (kies optie 4)

Leonidas pralines

100% vers Sinds de allereerste creaties is het recept van het succes van Leonidas gebaseerd op een ethiek van onberispelijke versheid. Vandaag maakt Leonidas meer dan 100 variŽteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% cacao.

Edele ingrediŽnten Uitsluitend ingrediŽnten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines: echte Belgische chocolade als basis, verse boter, verse room en melk, hazelnoten uit Turkije, Morellokersen uit de Pťrigord, amandelen uit ItaliŽ, appelsienen uit Valencia, om er maar enkele te noemen.

Internationale garantie In lijn met alle Europese voedingsbedrijven volgt Leonidas al vele jaren de regels van HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points). Dat staat gelijk met de garantie van een hoogwaardige voedselveiligheid, vanaf de productie tot en met de distributie van alle pralines.
Wij bereiden al onze smaken zelf op artisanale wijze. En dat proef je! Ontdek nu het verschil bij Koriander ICE.

Ben je actief op facebook? Zo ja, ' like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.

Lotuskoekjes en Meli honingkoek