Info en bestellingen HASSELT
Demerstraat 63 | 3500 Hasselt | 011/213951
Info en bestellingen ZOLDER
Meylandtlaan 144 | 3550 Zolder | 011/536811 (kies optie 4)

Veel meer dan een brasserie

DE SMAAK VAN VERSHEID - 100% vers Leonidas maakt meer dan 100 variëteiten Belgische chocolade van de grootste kwaliteit en versheid. Er wordt nooit gewerkt met diepvriesproducten en uitsluitend met chocolade van 100% pure cacaoboter. - Edele ingrediënten Uitsluitend ingrediënten van de hoogste kwaliteit mogen deel uitmaken van Leonidas pralines. - Internationale garantie De garantie van een hoogwaardige voedselveiligheid, vanaf de productie tot en met de distributie van alle pralines
DE SMAAK VAN GULHEID Met zijn fijne pralines biedt Leonidas het ideale en altijd originele cadeau; het doet plezier, en het blijft bewaard als een kostbare, zoete herinnering.
DE ERFENIS VAN DE MEESTERCHOCOLATIER Al vier generaties lang hecht Leonidas onverminderd belang aan de erfenis van zijn oprichter. Nog elke dag blijft het bedrijf het vak met passie beoefenen, met groot respect voor de tradities en met als resultaat 100% kwaliteit en 100% plezier.

Op 15 november 2013 maakte Zijne Majesteit de Koning de eerste lijst met Gebrevetteerde Hofleveranciers voor het nieuwe bewind bekend.

Dankzij zijn uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is Leonidas één van de nieuwe geprivilegieerde leveranciers die voortaan het Koninklijke blazoen op hun producten mogen aanbrengen.

Maar de titel van Hofleverancier krijgt men niet zomaar, dit is zowel een privilege als een verbintenis voor Leonidas. Een privilege, want deze titel toont hoezeer het Hof de kwaliteit van de Leonidasproducten vertrouwt. En een verbintenis, want als Gebrevetteerd Hofleverancier zal Leonidas de belofte aan de Koning naleven en voortdurend naar perfectie streven.

Deze titel is een bewijs van de ernst, de kwaliteit en de ‘Made in Belgium’ van Leonidas, die het merk stimuleert om de perfectie blijvend na te jagen.Ben je actief op facebook? Zo ja, ' like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.

Ontdek telkens de nieuwste pralines en de persoonlijke selecties van onze maître chocolatier in onze filialen in Hasselt en Zolder.