Info en bestellingen
Meylandtlaan 144
3550 Zolder
011/536811 (kies optie 3)

Thuis genieten van al het lekkers wat Brasserie Koriander op de kaart serveert, dat is zowat in grote lijnen het verhaal achter Koriander@home.

Als u het al eens te druk krijgt om zelf te koken, maar toch hunkert naar een lekker gerechtje, waarvan u echt van kan genieten, dan biedt Koriander@home u een aangenaam alternatief met een uitgelezen keuze uit afhaalgerechten en delicatessen uit de Vlaamse keuken, maar evenzeer uit de Zuiderse en Oosterse keuken.

Dagelijks worden de gerechten vers bereid en is er steeds een vaste keuze uit een aantal klassiekers, zoals vol-au- vent, stoofvlees, kip-aan’t-spit, balletjes in tomatensaus,…

Lekkerbekken en fijnproevers vinden zeker hun gading uit de selectie pasta’s, visbereidingen, met scampi, kreeft, kabeljauw, zalm enz.

Haal alles in huis voor een leuk feestje thuis, tot tafeldecoratie en bestek toe.

Onze selectie fijne vleeswaren en uitgelezen assortiment kazen staan garant voor een geslaagde tapas-avond met vrienden rond de tafel- lekker wijntje bij de hand.

U zorgt voor de ontvangst en het gezellige onderonsje, wij doen de rest. Deal?

Om praktische redenen vragen wij om de bestellingen bij voorkeur ter plaatse in de winkel te willen bespreken.
Bestellingen per mail zijn pas aanvaard na bevestiging via email.
Laat uw maaltijd perfect begeleiden door een aangepaste wijn uit ons ruime assortiment. Wij helpen u graag met een keuze in harmonie met uw gerecht.
Kom zeker ook onze speciale selectie Italiaanse wijnen ontdekken!

Ben je actief op facebook? Zo ja, ' like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.

Dagelijks voorzien wij 3 dagschotels vanaf 8€ p.p.

U heeft hier steeds de keuze tussen een bereiding met vlees, vis of gevogelte.