Info en reservaties:
Heikant115
3550 Zolder
011/536811 (kies optie 2)

Veel meer dan een brasserie

De Koriander in Heusden-Zolder is een zaak van formaat. Binnen is er plaats voor zo’n 160 gasten en buiten kan je genieten van het mooie zonneterras. Ook de menukaart is hier groots. Je kan er terecht voor een kleine snack, een slaatje of een pasta maar evengoed voor een steak Italiano, paling in’t groen, kreeft ιn zelfs verse oesters. Maar er is meer, veel meer

Het jonge maar ervaren team van De Koriander staat altijd klaar om je met een glimlach te begroeten en er heerst een leuke en ontspannen sfeer. De kaart biedt een uitgebreide keuze aan vers huisbereide gerechten die je in bijna heel Limburg niet vindt. Onze koks laten zich dagelijks inspireren door de nieuwe trends, zonder de basis van een goede klassieke keuken uit het oog te verliezen; mama’s keuken, met een moderne toets.

De kaart biedt tevens een goed uitgebalanceerde selectie aan wijntjes, met bekende namen, zonder dat je daarvoor extra diep in de geldbeugel hoeft te tasten; prijs versus kwaliteit blijft onze dagelijkse visie in alles wat we doen en daar vaart iedereen wel bij. Kom langs want er is enorm veel te ontdekken, maar vooral veel om te proeven.









Suggestiemenu ΰ 45€ pp.
  • Luc's Vitello Tonato
  • Reuze runderbrochette met pittige salsa van tomaat en patatas brava OF Zeebaarsfilet en ravioli met een ricotta-spinazievulling in een saliebotersausje
  • Praline diabolique met limoensorbet, vergezeld van versgeplukte frambozen


Degustatiemenu ΰ 65€ pp.
  • Garnalencocktail met ijsbergsla en huisbereide cocktailsaus
  • Hollandse maatjes met roggebrood en wasabi
  • Luc's vitello tonato
  • Gegrilde tonijn met couscoussalade OF Reuze ruderbrochette met pittige sals van tomaat en papas bravos
  • Praline diabolique met limoensorbet en versgeplukte aardbeien


Facebook

Ben je actief op facebook? Zo ja, 'like' onze facebookpagina en kom als eerste alles te weten over onze activiteiten en aller-nieuwste nieuwtjes.





Tripadvisor

Beoordelen kan hier!

    Voorgerechten
  • Luc’s Vitello Tonnato 14.00€
  • Hollandse maatjes met roggebrood en wasabi 12.00€
  • Garnalencocktail met ijsbergsla en huisbereide cocktailsaus 16.00€
  • Hoofdgerechten
  • Reuze runderbrochette met pittige salsa van tomaat en patatas bravo 22.00€
  • Paella met babykreeft en zeervruchten ( minimum 2 pers) 28.00€ pp.
  • Zeebaarsfilet en ravioli met een ricotta-spinazievulling in een salie-botersausje 26.00€
  • Gegrilde tonijn met couscoussalade 28.00€
  • Hamburger van de chef met rundergehakt, rucola, gegrilde paprika en mozarella 21.00€
  • Desserten
  • Huisgemaakte brownie met een coulis van rode vruchten 8.00€
  • Praline diabolique met limoensorbet, vergezeld van versgeplukte frambozen 9.00
  • Wijnen rose
  • Gris de gris 5.00€ glas/25.00€ fles
  • Ramusa Cusumano 6.00€ 29.00€
  • Wijnen wit
  • Friulano collio doc 5.00€ 25.00€
  • Brianello 5.00€ 25.00€
  • Altamora etna bianco 5.00€ 25.00€
  • Finca feroes verdejo 5.00€ 25.00€
  • Pinot blanc aldeneyck 5.00€ 25.00€
  • Pinot gris aldeneyck 5.00€ 25.00€
  • Wijnen rood
  • Valpollicella superior 5.00€ 25.00€
  • Rioja crianza 5.00€ 25.00€
  • Ponant bio 5.00€ 25.00€
  • Bier van de maand:
  • Leffe tripel 3.00€
  • Leffe ruby 3.00€
  • Leffe Ipa 3.00€
  • Kriek Ter Dolen van het vat 3.50€
  • Hoegaarden van het vat 3.00€